Project Description

Beverly Street Residence
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
Slide backgroundSlide thumbnail
4,000 sf. remodel/addition with detached shop/garage in Missoula MT
Joint project with Sustainable Building Design, Completed 2018 by Mast & Co.
All Photos © Claire Haughty

Located at the base of Missoula’s Sentinel mountain in the University district, this lot was a perfect location for a newly retired active couple. The existing home however had low ceilings, odd layout and few windows. The new home has a vaulted great room, triple-glazed windows and a well-insulated envelope.